Consulta Jove

Consulta Jove és un servei que ofereixen els professionals dels centres de salut (infermers, metges i pediatres, comares) als joves escolaritzats en l’educació secundària dels centres educatius de referència, amb l’objectiu de millorar-ne la salut i ajudar-los perquè les seves decisions siguin al més saludables possible.

Els joves poden demanar dubtes i parlar dels problemes i les inquietuds sobre qualsevol tema relacionat amb la salut, partint de la base de la salut entesa com un concepte molt ample que no només té a veure amb el malestar físic sinó també amb tot allò que ens fa sentir bé.

Per tant, es poden fer consultes sobre malestars físics, psíquics i emocionals, i també es poden formular dubtes sobre sexualitat, consum de drogues, alimentació, situacions de violència, entre d’altres.

Dies de la Consulta Jove:

  • 12 de gener
  • 9 de febrer
  • 8 de març
  • 12 d’abril
  • 10 de maig

L’horari serà de 9:30h. a 10:30h.

Recorda que per assistir a la consulta jove, cal demanar cita a la secretaria del centre.

Visualitza el cartell informatiu