Han acabat les PBAU. Ara toca descansar i desconnectar

Ara que ja han acabat les proves d’accés a la Universitat (PBAU), toca descansar i desconnectar fins que se’n publiquin els resultats. La manera de passar pàgina variarà molt d’un a l’altre: escoltar música, anar d’excursió, dies de platja, festa, descansar tranquil·lament… Qualsevol opció serà bona.

Tot i això, aprofitam per dir-vos que hem organitzat dues activitats que us podrien interessar:

  • Trobada virtual amb les famílies de 2n de batxillerat i CFGS per informar de l’oferta d’estudis de la UIB, la preinscripció i matrícula, els preus, els programes d’acollida i mobilitat. Dia 17 de juny a les 19 hores.
  • Coneix el campus de la UIB. Vols visitar amb els teus pares el campus universitari? Oferim visites guiades amb estudiants de la UIB que us acompanyaran en una ruta pel campus els dies 17, 20 i 27 de juny de 18 a 19.30 hores.

Moltes gràcies i fins aviat