fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar


18 d'abril de 2023,

 

L'AMIPA ha estat present a la inauguració del nou aulari de l’IES CTEIB

Està previst que al setembre 667 alumnes comencin les classes al nou edifici

 

L'Associació de Mares i Pares d’Alumnes (AMIPA) de l'IES CTEIB ha estat present a la visita organitzada per constatar la finalització de les obres del nou aulari de l’IES del Centre de Tecnificació Esportiva Illes Balears (CTEIB). Aquesta cita ha estat presidida per la presidenta del Govern de les Illes Balears, Francina Armengol, juntament amb la consellera d’Afers Socials i Esports, Fina Santiago, i el conseller d’Educació i Formació Professional, Martí March. També hi han participat professors i professores i personal de la Fundació per a l'Esport Balear.

El nou edifici començarà a rebre els alumnes a partir del mes de setembre. Actualment, l’IES CTEIB té 667 alumnes, 219 dels quals cursen ESO i batxillerat, 149 cicles formatius i 299 ensenyaments esportius de règim especial.

El nou aulari és de disseny contemporani, de línies senzilles i elegants, i al seu interior destaca per la lluminositat degut a l'aprofitament de la llum natural, i per l’espaiós de les estances. Es tracta dun edifici independent ubicat dins del solar del Centre de Tecnificació Esportiva Illes Balears, que ocupa 1.239 m². El fet de ser dins del CTEIB fa que els esportistes dels programes de tecnificació puguin compatibilitzar millor lactivitat esportiva amb l’educativa.

El centre està construït en forma de L i té lentrada principal per una petita plaça de la Gran Via Asima del Polígon de Son Castelló, per facilitar l’accés als estudiants i al professorat. A la primera planta és on s'ubiquen les aules d'activitats fisicoesportives, les aules d'ensenyament secundari obligatori i la biblioteca. A la segona planta hi ha les aules de batxillerat.

Amb la finalització de les obres del nou aulari es completa una antiga reivindicació de tota la comunitat educativa al voltant de la necessitat de comptar amb espais acords a les tasques  d’ensenyament i el descans de l’alumnat i del professorat.