Xerrada: Projecte de Voluntariat “Caixes d’història de vida”

El passat dijous 11 de gener va tenir lloc al nostre institut la xerrada “Caixes d’història de vida” de gent gran, que relaten les seves històries de vida.

“Caixes d’història de vida” consisteix en què cadascuna de les caixes conté en el seu interior una representació de les experiències i els records més significatius de la persona que la realitza, amb objectes i recreacions d’escenes de la seva vida. El projecte “Caixes d’història de vida” té com a objectius reforçar la identitat i augmentar l’autoestima de la gent gran com a agent actiu, a través de la transmissió dels seus coneixements, les seves vivències i els seus records.

Es destaca el paper que la Fundació Pere Tarrés ha jugat com a agent intermediari a l’hora de transmetre els continguts i la metodologia adients per poder realitzar aquest projecte dut a terme als serveis residencials per a persones majors del Consell de Mallorca.

Clicant al següent document podeu accedir a la informació completa del nostre projecte: Projecte de Voluntariat a 3r d’ESO