Proves d’accés maig-juny 2017

INFORMACIÓ PER A LES PROVES D’ACCÉS DE MUNTANYA (MAIG 2017)

L’Escola Balear d’activitats per muntanya ens ha facilitat la informació necessària per a les proves d’accés. SI voleu consultar-ho, podeu clicar a l’enllaç del curs que us interessi:

Proves AccesTE 1 Muntanya

Proves AccesTE 2 barrancs

Proves AccesTE 2 Mitja Muntanya

Recordau que el període d’inscripció és del 18 al 24 de maig de 2017. Trobareu tota la informació necessària a l’entrada publicada l’11 de maig.

LLISTAT D’INSCRITS DEFINITIUS

Després de revisar les inscripcions per a les proves d’accés del mes de juny de 2017 i de subsanar algunes errades en el procés, les llistes de persones admeses i excloses per a cada especialitat són les següents:

ATLETISME: LLISTES DFNTV INSCRITS P d’A (V-17) ATLETISME

BARRANCS N2: LLISTES DFNTV INSCRITS P d’A (V-17) BARRANCS N2

BÀSQUET:  LLISTES DFNTV INSCRITS P d’A (V-17) BASQUET

FUTBOL: LLISTES DFNTV INSCRITS P d’A (V-17) FUTBOL

HÍPICA N1: LLISTES DFNTV INSCRITS P d’A (V-17) HÍPICA

HÍPICA N2: LLISTES DFNTV INSCRITS P d’A (V-17) HÍPICA N2

MITJA MUNTANYA N2:  LLISTES DFNTV INSCRITS P d’A (V-17) MITJA MUNTANYA N2

MUNTANYA I ESCALADA N1: LLISTES DFNTV INSCRITS P d’A (V-17) MUNTANYA

PIRAGÜISME:  LLISTES DFNTV INSCRITS P d’A (V-17) PIRAGÜISME

SALVAMENT I SOCORRISME: LLISTES DFNTV INSCRITS P d’A (V-17) SOCORRISME

VELA:  LLISTES DFNTV INSCRITS P d’A (V-17) VELA

Convé que entreu  a la pàgina web de la Conselleria (ensenyamentsesportius.caib.es) on podreu consultar quines especialitats posposen les proves fins al setembre, quines se suspenen i quines es faran, així com també, la informació necessària per a la realització d’aquestes proves o altres detalls.

1- Consultau a la web ensenyamentsesportius.caib.es (pestanya:properes proves d’accés) per confirmar lloc i hora de la prova. També podreu consultar si la vostra prova es fa com estava previst o si es posposa al setembre en el segon termini de proves d’accés.
En la primera quinzena de juny es publicarà la Resolució d’admissió i matrícula on s’indicarà quines modalitats esportives han de realitzar el procés d’admissió i matrícula en aquest mes de juny-juliol. Les persones exemptes de fer la prova d’accés (s’indicarà de quines modalitats esportives) també han de realitzar aquest procés.
Al setembre s’obrirà un segon termini de proves d’accés, d’admissió i matrícula.

2- Les persones inscrites a les modalitats esportives en les quals es  suspenen les proves poden sol·licitar a la federació corresponent la  devolució del pagament de la prova d’accés. En el cas de les modalitats  en les quals les proves es posposen al setembre, es podrà sol·licitar la devolució en el cas que no es faci la prova en aquesta segona  convocatòria de setembre.